021 423 32 80 | 021 424 03 13 | 021 451 08 18

Plata si livrare

I. Modalitati de plata

1. Plata cu cardul

Plata cu cardul bancar, direct pe site, în momentul finalizării Comenzii și înainte că produsele să fie expediate / ridicare de la sediu. Clientul va fi redirecționat către un server de plată furnizat și certificat de NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L., unde va completă informațiile referitoare la plată. În urmă verificării informațiilor furnizate de către Client, prețul de achiziție va fi retras din contul bancar al acestuia, în condiții de siguranță deplină.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele Visa și Mastercard, dacă au cod CVC2/CVV2.

CVC2/CVV2 este codul de securitate al cardului, format din 3 cifre, regăsit pe spatele cardului, pe banda de semnătură. El este numit CVC (Card Verification Code) de către Mastercard și CVV (Card Verification Value) de către VISA.

Pentru finalizarea corectă a plății, trebuie furnizat numărul de pe față cardului (toate cifrele din cele patru grupe, fără spații), data de expirare și codul de securitate CVC/CVV.

Indiferent de valuta contului Clientului, tranzacțiile se efectuează în LEI, la cursul de schimb valutar al băncii Clientului.

2. Transfer bancar

Posibila pentru persoanele juridice si fizice prin Ordin de Plata ( transfer bancar ) pe suport hartie in contul firmei, sau prin Transfer bancar / Depunere numerar in contul firmei utilizand servicii electronice de plati ( internet banking ).

Beneficiar: NOVA LIBRIS IMPEX SRL

Cont IBAN Beneficiar:  RO92 INGB 0000 9999 0706 3280
Banca Beneficiarului: BANCA ING BANK

SAU

Cont IBAN Beneficiar:  RO38 BTRL RONC RT03 1454 3201
Banca Beneficiarului: BANCA TRANSILVANIA

Detalii de plata:  numărul comenzii primite prin e-mail.

După efectuarea plăţii prin transfer bancar/ordin de plată, vă rugăm să ne trimiteţi o confirmare de plată la adresa office@novalibris.ro, în maximum 24 de ore.

3. Plata ramburs la livrare

La primirea coletului de la curier se achita numerar contravaloarea comenzii.

4. Numerar la sediu

Plata numerar pentru comenzile ridicate de la sediu

 

II. LIVRAREA PRODUSELOR

Comenzile plasate sambata si duminica, precum si in zilele declarate sarbatori legale, vor fi procesate pana la sfarsitul primei zile lucratoare ce urmeaza celei nelucratoare si predate curierului in a doua zi lucratoare ce urmeaza celei nelucratoare.

Termenele de livrare pentru Comenzile plasate de catre Client pe www.ai-formulare.ro vor fi anuntate dupa primirea comenzii.

METODE DE LIVRARE

Curierul agreat oficial de catre compania noastra, prin intermediul caruia se vor livra comenzile si accepta retururile este Bookurier.

Atat Vanzatorul cat si Curierul garanteaza o ambalare corespunzatoare a produselor.

Ridicare de la sediu

PRET LIVRARE

BUCUREȘTI

  • Cost livrare: 20 lei;
  • Ridicare de la sediu.

RESTUL ȚĂRII

  • Cost livrare: 30 de lei.
0
0
Coș cumpărături
Cosul dvs este golInapoi la magazin