021 423 32 80 | 021 424 03 13 | 021 451 08 18

Cum comand

Cum plasez o comanda?

Pasul 1

Alegeti produsul dorit.

Pasul 2

Pe pagina produsului  se selecteaza optinile dorite si cantitatea. Produsul se adauga in cosul de cumparaturi dupa care se pot continua cumparaturile.

Pasul 3

In momentul in care s-au adaugat toate produsele dorite in cosul de cumparaturi puteti finaliza comanda.

Pasul 4

Inainte de plasarea comenzii, in pagina Cos cumparaturi puteti  verifica din nou produsele alese.

Pentru plasarea comenzii  trebuiesc completate campurile din formualar obligatorii din formular.

Pasul 5

Vei primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii, de asemenea in termen de 24h vei fi contactat telefonic pentru a ti se confirma comanda. Dupa ce coletul este gata de livrare vei primi un nou mail care te va informa ca produsele sunt in drum spre tine.

Este site-ul securizat?

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de dvs. Sunt de o importanta vitala pentru noi. ai-formulare.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care vom oferi catre ternte retele de publicitate sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nicio informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual. Informatiile pe care le furnizezi site-ului sunt stocate pe un server cu acces securizat care respecta legislatia romana de protectie a datelor in vigoare.

0
0
Coș cumpărături
Cosul dvs este golInapoi la magazin